skip to Main Content
Glädje, samspel och relation.

Välkommen till Nyköpings Brukshundklubb!

Aktuellt på Nyköpings BK

Funktionärsträff

FUNKTIONÄRSTRÄFF
Måndag 26 mars Kl. 19:00

Planerar vi ett tävlingsmöte på klubben, vi hoppas då att Lydnadsfolk, Bruksfolk, Agilityfolk, Rallylydnadsfolk, IPO folk mfl  kan komma och vi tillsammans hjälps åt att planera våra tävlingar inför kommande år.

Medlemsmöte

MEDLEMSMÖTE
Onsdag 11/4 Kl. 19:30

Alla medlemmar bjuds in till årets första medlemsmöte. Några av de punkter som kommer gås igenom är: Resultaträkningen, studiefrämjandet och SBK´s 100 års jubileum. Våfflor finns till försäljning.

Välkomna!

Nybörjarkurs i Rallylydnad

Nybörjarkurs Rallylydnad

Rallylydnad är en hundsport som bygger på glädje och samarbete. Sporten lämpar sig till alla hundar och alla åldrar. Föraren går tillsammans med sin hund, som ett team och följa en bana med skyltar. På varje skylt står det angivet vad man ska göra tillsammans med sin hund. Det kan till exempel vara att hunden ska lägga sig ner, eller sätta sig och föraren ska gå runt hunden, eller bara att man ska svänga åt ett visst håll och fortsätta mot nästa skylt.

Kursen består av 8 tillfällen.

För anmälan, använd dig av klubbens anmälningsformulär.

Nyhetsbloggen
Följ oss på Facebook
Vill du gå kurs?

För dig som vill utvecklas tillsammans med din hund finns det många olika valmöjligheter. Klicka här för att läsa om vilka olika kurser vi erbjuder dig och din hund.

Läs mer

Kort om Nyköpings Brukshundklubb

På Nyköpings brukshundklubb får du 400 klubbkompisar, tillgång till ett fantastiskt klubbområde som har stora gröna ytor, inhängnad, belysning och skogen tätt inpå. Vi har ett medlemscafé där du kan köpa fika, godis och umgås med likasinnade.
Hos oss är alla hundägare och hundar välkomna, oavsett ålder, ras, mål och ambitioner.

På vår klubb finns även möjligheten att träna inomhus. Vi har ett eget träningsrum i klubbstugan, med bra underlag och speglar. Rummet bokar du i vår bokningskalender.

Välkommen in i värmen!

På Nyköpings brukshundklubb bedriver vi en omfattande kursverksamhet och träning. Alla som går kurs hos oss får ta del av allt som klubben har att erbjuda, som tex. våra medlemsförmåner, aktiviteter och möjligheten att kunna träna på plana gröna fina gräsytor.

Är du intresserad av att träna, i någon form så är du välkommen att gå med i våra träningsgrupper. Att vara med i en träningsgrupp är fantastiskt kul där du träffar andra som också vill ha roligt med sina hundar, och det bästa av allt är att man är välkommen oavsett mål eller kunskap.

Välkommen in i vår gemenskap!

Vill du bli medlem?

Gillar du hundar, vill gå kurs, utvecklas tillsammans med din hund eller vill du träffa likasinnade? Som medlem hos oss får du fantastiska förmåner.

Läs mer
Back To Top